NoFloods ALU Barrier | Product
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482 ro

 
 

NoFloods redder Ungarsk gasanlæg mod oversvømmelse

  • Det Ungarske gasselskab KEG Gaz, 80 km nord for Budapest, her enorme gas reservoirs under jorden og dets drift var truet, da vanstanden i Danube floden steg markant.
Læs mere
 
 

NoFloods Barrierer når de franske nationale TV nyheder

  • Den stigende vandstand fra floden Bidouze har ført til oversvømmelse af mere end 40 veje og efter et dige langs tog sporene i Mont de Marsan brød sammen...
Læs mere
 
 
 

NoFloods Barrieren holdt vandmasserne tilbage i Jyllinge

Da stormen Egon ramte Denmark i januar 2015, havde myndighederne I Roskilde tilkaldt Environment Solutions for at hjælpe med at beskytte området mod oversvømmelse...

Læs mere

VELKOMMEN TIL NOFLOODS

Vi er glade for, at byde dig velkommen til NoFloods.dk.

NoFloods dækker over en gruppe specialiserede løsninger til midlertidig beskyttelse mod oversvømmelse  - NoFloods mobile Barriers og NoFloods Alu Barriers samt løsninger til midlertidig  opbevaring og indkapsling af store mængder overfladevand, spildevand, olie eller anden forurening – NoFloods GVOIR.

NoFloods systemerne udvikles og produceres af Environment Solutions ApS.
Environment Solutions ApS er en skandinavisk virksomhed, med hovedkontor i Danmark.

Med NoFloods systemerne, har vi udviklet, en af verdens mest fleksible og omkostningseffektive løsninger til beskyttelse af mennesker, kritisk infrastruktur og miljø i forbindelse med oversvømmelse og udslip.

Som et af de få produkter på markedet til midlertidig beskyttelse mod oversvømmelse, er NoFloods systemerne  testet og certificeret af relevante myndigheder og beredskaber.Vores produkter og løsninger er baseret på mere end 12 års erfaring.  Vi udvikler og tilpasser kontinuerligt vores produkter, for at sikre bredere anvendelses muligheder af NoFloods systemerne.

Som det eneste gennem-testede produkt på markedet kan NoFloods Mobile Barriers udlægges både FØR (præventiv udlægning) og EFTER (kurativ udlægning – direkte i vand) forekomst af oversvømmelse.

Det har siden begyndelsen for mere end 12 år siden, været vores mål, at gøre NoFloods til den foretrukne standard i verden, indenfor midlertidig beskyttelse af mennesker, kritisk infrastruktur og miljø mod oversvømmelse. Et mål vi  faktisk mener, at have nået i dag!

 

NoFloods i medierne

Vores partnere

  •                    

 NoFloods Alu Barriers

EKSTRA STÆRK OG HOLDBAR BESKYTTELSE MOD OVERSVØMMELSE

NoFloods Alu (Aluminium) Barriere er en af de mest effektive, modstandsdygtige og holdbare løsninger til oversvømmelsesbekæmpelse og tabsreduktion på markedet. Aluminiumstrukturens høje styrke og lette vægt giver en barriere, som er nem at installere, robust, fleksibel, genanvendelig og med en levetid på +20 år.

 
2 

EKSTREMT STÆRK: NoFloods Flexwall bruger aluminium som kernemateriale og en vandtæt membran til at skabe oversvømmelsesbarrierer, der er ekstremt modstandsdygtige.

HURTIG OG LET INSTALLATION: NoFloods Alu Barriere følger en nem og logisk trinvis monteringsprocedure, som kombineret med systemets lave vægt gør NoFloods Alu Barriere egnet til personale med begrænset træning. Der kræves ikke eksternt udstyr eller specialværktøj til installationen.

STABILITET: Det er muligt at montere Alu Barrieren på alle gængse terrænoverflader, såsom græs, grus og asfalt – uden at den glider. Alu Barrieren kræver ikke supplerende forankring.

Alu Barriererne fås i forskellige højder: 50 cm, 70 cm, 100 cm, 120 cm og 150 cm.
 

 {gallery}nofloods-alubarriers/slider{/gallery}


Please contact us directly at +45 70 707 482 or for more information

NoFloods Barrierer

NoFloods mobile barrierer er nok verdens mest effektive og fleksible løsning til beskyttelse mod oversvømmelse både FØR og EFTER en oversvømmelse har fundet sted.  Som den eneste gennemtestede løsning på markedet, kan NoFloods Mobile Barrierer udlægges EFTER direkte i vand, således at oversvømmede områder, kan pumpes tørre infrastructure.

Total tillid til en løsning

Nofloods Mobile Barrierer og NoFloods GVOIR udvikles og produceres af Environment Solutions ApS. Vi har investeret aktivt i udviklingen af den mest fleksible og omkostningseffektive løsning til midlertidig beskyttelse mod oversvømmelse og midlertidig opbevaring af store mængder væske. Vores produkter og løsninger er baseret på mere end 12 års erfaring indenfor for oversvømmelse og naturkatastrofer.

NoFloods Gvoir

NoFloods GVOIR adskiller sig fra andre standard løsninger til midlertidig opbevaring af væske, hvilke per tradition er defineret af opbevaringsløsningens størrelse.  GVOIR har en unik og modulær tilgang hvilket muliggør midlertidig opbevaring af ubegrænsede mængder af overfladevand, spildevand, olie eller lignende enten som et enkeltstående system eller som tilføjelse/udvidelse af et eksisterende system.

×

Advarsel

JFolder: :files: Stien er ikke en mappe: Sti: /home/dknofloods/public_html/images/nofloods-alubarriers/slider
×

Bemærk

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/nofloods-alubarriers/slider